Wagneru prigodni pokloni, a on se odužio s dva gola

Brazilac postigao još golova

Wagneru prigodni pokloni, a on se odužio s dva gola

E. Škorić

Brazilski napadač Wagner postigao je večeras 101. i 102. gol u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Wagner je u drugoj minuti susreta drugog kola Premijer lige između Širokog i Viteza postigao pogodak i doveo svoj tim u vodstvo od 1:0. Kasnije je postigao i gol za 3:0, nakon što je Menalo povisio na 2:0.

Bili su to njegovi 101. i 102. pogodak u elitnom društvu bh. nogometa, a upravo pred početak ove utakmice Brazilac je dobio prigodne poklone i dres sa brojem 100.

Podsjećamo da je u meču protiv Travnika postigao jubilarni 100. gol na premijerligaškim terenima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je u kasnim godinama, Wagner slovi za najboljeg igrača Premijer lige, a upravu tu nagradu dodijelio mu je Nogometni savez naše zemlje za proteklu sezonu. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.