Wwin.ba poklanja dresove Zmajeva

Klađenje uživo: Portugal - BiH

Wwin.ba poklanja dresove Zmajeva

Sponzorski tekst

Kladionica Williams i portal SportSport.ba poklanjaju vam dva puta po originalni, bijeli komplet dresova fudbalske reprezentacije BiH.

Originalni šorc i majicu koju će Zmajevi nositi u petak protiv Portugalaca osvojite učešćem u akciji koju online kladionica Wwin.ba provodi na forumu portala SportSport.ba.

Sve što trebate učiniti jeste odigrati online tiket uz ulog veći od 0,50 Eura na Wwin.ba, a koji će sadržavati par Bosna i Hercegovina - Portugal, te nekoliko drugih parova i listić postirati na kladioničarskom dijelu našeg foruma.

Akcija u kojoj Wwin.ba nagrađuje najzanimljivije listiće bonusom od 10 Eura je već u toku, a ukoliko svojim parovima na listiću pridružite i par Bosna i Hercegovina - Portugal imate šansu da na poklon dobijete jedan od dva originalna kompleta dresova fudbalske reprezentacije BiH.

Dobitnike, kladioničare sa najzanimljivijim listićem, će izvući predstavnici kladionice Williams, a ima će biti objavljena na našem forumu.

Ukoliko niste član foruma SportSport.ba registrujte se OVDJE kako biste i u budućnosti imali priliku da učestvujete u nagradnim akcijama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.