Za navijače Sarajeva ulaznice i pred početak susreta

Za navijače Sarajeva ulaznice i pred početak susreta

A. Beganović

Danas su na rasporedu utakmice 29. kola Premijer lige, a najviše pažnje privlači duel Viteza i Sarajeva.

Fudbaleri Sarajeva se dva kola prije kraja prvenstva nalaze na liderskoj poziciji, no gradskom rivali Željezničaru bježe samo bod, pa im je za titulu potreba pobjeda nad Vitezom, kojem pak gori pod nogama, odnosno u grčevitoj je borbi za ostanak u društvu najboljih.

Bordo momci će u Vitezu imati veliku podršku, a očekuje se da na tribinama stadiona bude oko 1500 navijača Sarajeva.

Oko 1.000 ulaznica navijači Bordo tima su kupili u Sarajevu, 200 ulaznica pristalice bordo tima su kupile u Vitezu, a oni koji žele gledati ovaj meč ulaznice će moći kupiti pred sami početak. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju treba naglasiti da bez ulaznica susretu između Viteza i Sarajeva niko neće moći prisustvovati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.