Odrađen posljednji trening pred Belgiju

Zabava na treningu, ozbiljnost sačuvana za Belgiju

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je na King Baudoin stadionu odradila posljednji trening pred sutrašnji meč sa Belgijom.

Naši reprezentativci u ponedjeljak su se okupili u Briselu gdje se spremaju za meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Belgije. I na današnjem treningu vidjelo se da među igračima vlada odlična atmosfera, te da su spremni za okršaj s Belgijancima.

Zvanični trening bh. reprezentacije privukao je veliki broj belgijskih medija koji su s pažnjom pratili naše momke. Selektor BiH, Mehmed Baždarević, na zvaničnoj press konferenciji kazao je da zna da je Belgija izuzetna reprezentacija, ali da će naši igrači dati maksimum da ostvare dobar rezultat u Briselu.

Podsjećamo, utakmica između Belgije i Bosne i Hercegovine igra se sutra na King Baudoin stadionu sa početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi