Zaboravili ste Sandra Gotala? Nije prošao probu u Amkaru

Bio na pragu dolaska na Grbavicu

Zaboravili ste Sandra Gotala? Nije prošao probu u Amkaru

S. Mlaćo

Hrvatski napadač Sandro Gotal (25) skoro cijeli protekli mjesec povezivao sa sarajevskim Željezničarom. 

Gotal je kazao da je i dogovorio sve uslove sa Plavima, te da će potpisati ugovor sa timom s Grbavice.

To se na kraju nije desilo iz još uvijek nepoznatih razloga, a u isto vrijeme povezivao sa i sa splitskim Hajdukom, te pojedinim klubovima iz Rumunije. Na kraju je završio u Rusiji, tačnije na probi u Amkar Permu, ali iz Slovenije gdje se ovaj ruski tim nalazi na pripremama kući se vratio nezadovoljan.

Naime, ruski Championat piše da Gotal i Haris Handžić (27), nekadašnji napadač FK Sarajevo, nisu zadovoljili struku Amkara.

Trener Amkara Gadhzi Gahdziyev kazao je da Gotal i Handžić sigurno ne ostaju, iako su u pobjedi nad niželigašem Bravom upisali nastupe u pobjedi 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi