Zahirović i službeno slobodan igrač, stigla ponuda iz Grčke

Bivši bh. reprezentativac

Zahirović i službeno slobodan igrač, stigla ponuda iz Grčke

Adnan Zahirović od danas i službeno više nije član RNK Split. 

Iako se sa Splitom rastao krajem 2016. godine, Zahirović je zbog neplaćanja bio tužio hrvatski klub Arbitražnoj komisiji FIFA-e i osim slobodnih papira će dobiti i novac koji mu je predviđen ugovorom. 

Bivši bh. reprezentativac je u Split dospio ljetos, a premda je bio najavljen kao pojačanje, zbog problema administrativne prirode nije imao očekivanu minutažu i napuštane Parka mladeži bio je očekivan slijed događaja. 

Problema sa pronalaskom nove sredine Zahirović neće imati. Jedan od klubova koji je pokazao interes za njegove usluge je APO Levadiakos, međutim do transfera u Grčku najvjerovatnije neće doći jer je Zahiroviću u cilju da sa novim klubom prođe kompletne pripreme. 

Na kraju podsjetimo da je Zahirović prije transfera u Split igrao za Željezničar, Hapoel Akko, Bochum, Spartak Nalchik, Dinamo Minsk i Čelik. Za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine je uknjižio 20 nastupa. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi