Fudbaler Željezničara pred sutrašnji meč

Zahirović: Idemo na pobjedu, već smo jednom slavili u Tuzli

E. Čaušević

Ekipa Željezničara sutra na Tušnju igra revanš utakmicu polufinala Kupa BiH protiv Slobode.

Tuzlanska ekipa u prvoj utakmici na Grbavici slavila je sa 2:1 i Željezničar očekuje težak posao sutra na gostujućem terenu. Fudbaler Plavih, Adnan Zahirović, kazao je da njegova ekipa u Tuzlu ide s ciljem da pobijedi.

"Sloboda je favorit, imaju dobar rezultat iz prve utakmice. Mi idemo tamo da pokušamo da prođemo. Već smo jednom pobijedili tamo i zašto ne bi otišli tamo i prošli u finale Kupa. Niko ništa ne može garantovati, ali spremni smo. Idemo da igramo dobar fudbal i nadamo se dobrom rezultatu, rekao je Zahirović, te dodao: 

"Svaka čast Slobodi, mi smo nesretno primili dva gola. Pokušat ćemo da se više ovo ne ponovi. Posebnu pažnju ćemo posvetiti prekida i nadati se da ćemo postići dva gola". 

O najraelnijem putu Želje kroz Evropu: 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Mi smo se doveli u situaciju da kroz kup i prvenstvo dođemo do Evrope. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da dobijemo sve utakmice. Željo igra na dva fronta, tu smo i vidjet ćemo šta će biti do kraja".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi