Zahirović karijeru nastavlja u Grčkoj?

Nakon razlaza sa Željezničarom

Zahirović karijeru nastavlja u Grčkoj?

Grčki mediji tvrde da bi Adnan Zahirović mogao karijeru nastaviti tamošnjoj Superligi. 

Nekadašnji bh. reprezentativac je prije nekoliko dana raskinuo saradnju sa FK Željezničar i po svemu sudeći problema sa pronalaskom nove sredine neće imati, a za njegove usluge su prema natpisima zainteresovani Grci.

Nekoliko klubova iz Superlige je navodno stupilo u kontakt sa Zahirovićevim agentom i mogući transfer u Grčku ne bi predstavljao iznenađenje, obzirom da je bh. fudbaler u razgovoru za SportSport.ba potvrdio da je primarni cilj vratiti se u inostranstvo. 

Zahirović je karijeru počeo u Čeliku i prije nego što je došao u Željezničar nastupao je za Hapoel Akko, Bochum, Spartak Nalchik i Dinamo Minsk. Za reprezentaciju BiH je odigrao 20 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi