"Zahvaljujemo Šegrtu na svemu što je učinio za nas"

Oglasili se igrači Zvijezde

"Zahvaljujemo Šegrtu na svemu što je učinio za nas"

Rukovodstvo Zvijezde protekle sedmice nakon poraza od Zrinjskog otpustilo je Petra Šegrta kojeg je na trenerskoj poziciji naslijedio Nedim Jusufbegović. 

U svlačionici tima iz Gradačca nisu sa zadovoljstvom prihvatili odluku o promjeni trenera, a korak dalje otišao je defanzivac Mirko Radovanović koji je spakovao kofere i napustio klub. Ipak, oni koji su ostali odlučili su Šegrtu zahvaliti na svemu što je učinio za njih. 

"Ovim putem zahvaljujemo se Šegrtu na svemu što je učinio za nas. Ponosni smo što smo imali čast da ga upoznamo i da zajedno sarađujemo, a mi obećavamo da ćemo nastaviti naš put i da ćemo se potruditi da izborimo opstanak. To je i on želio", stoji u saopštenju igrača Zvijezde. 

Novi trener Nedim Jusufbegović na klupi Zvijezde startao je sa gostujućom pobjedom protiv Radnika (0:1). 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.