Zajmovićev dribling kakav se ne viđa često u našoj ligi

Nadmudrio dvojicu igrača Čelika

Zajmovićev dribling kakav se ne viđa često u našoj ligi

Fudbaler Željezničara Dženan Zajmović je pred početak sezone na Grbavicu stigao 'na mala vrata' iz Travnika, ali dobio je priliku u prvom timu koju za sada sasvim dobro koristi.

Zajmović u posljednje vrijeme igra važnu ulogu u ekipi Plavih sa Grbavice, a tako je bilo i danas u Zenici gdje je malo nedostajalo da se upiše u strijelce u pobjedi 3:0.

Ipak, ovaj 22-godišnjak se potrudio da se istakne jednim potezom, tačnije driblingom koji se ne viđa baš često na bh. terenima.

U 84. minuti, Zajmović je bio u prodoru i praktično je 'prošao' kroz dvojicu igrača Čelika koji su ga pokušali zaustaviti. Na njegovu žalost, nije uspio upisati asistenciju ali je svakako njegov potez vrijedan pažnje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti