Zakarić: Ako ne odem vani, Željo je nova destinacija

Dobio poziv Krupe, Želje i Zrinjskog

Zakarić: Ako ne odem vani, Željo je nova destinacija

D. Vejo

Bivši A fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić od kada je postao slobodan igrač na meti je mnogih kako inostranih, tako i premijerligaških klubova.

Fudbaler koji je sa Zrinjskim osvojio titulu, te koji je bio jedna od zapaženijih karika na premijerligaškim terenima, raskinuo je ugovor sa Dinamom i napustio Slaven Belupo u kojem je bio na posudbi. Kao nova potencijalna sredina spominjao se Željezničar, ali i Krupa koja ga je kako kaže kontaktirala. 

"Prije nekih mjesec dana imao sam kontakt sa Krupom, tačnije sa ljudima iz tog kluba, ali nisam ništa dogovarao sa njima, sve se svelo na uopšten razgovor i to je to. Cilj mi je prvo otići u inostranstvo, ako to bude moguće, ako ne onda ću negdje u Premijer ligu BiH. Imam nekoliko ponuda, Željo me je zvao, Zrinjski, eto pričao sam i sa Krupom, ali vidjet ćemo šta i kako. Ako ne odem negdje vani, onda će moja naredna destinacija biti Željezničar. Ostavit ćemo da vrijeme uradi svoje", ističe za SportSport.ba Goran Zakarić.

S obzirom na igrački kvalitet koji posjeduje svakako će biti veliko pojačanje u bilo kojem klubu za koji se odluči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi