Zakarić: Još uvijek nemam jasnu sliku o novoj sredini

Bh. fudbaler o dolasku na Grbavicu

Zakarić: Još uvijek nemam jasnu sliku o novoj sredini

D. Vejo

Bivši fudbaler Širokog Brijega i mostarskog Zrinjskog Goran Zakarić, atkuelna je tema u posljednjoih nekoliko dana s obzirom da se dovodi u vezu sa Željezničarom.

Kontak na relaciji Željo-Zakarić postoji odavno, ali još uvijek nema novih detalja povodom njegovog dolaska na Grbavicu. 

"Još uvijek nemam jasnu sliku povodom pitanja oko nove sredine. U pregovorima sam. Sve ću znati u najkraćem roku, kroz dva do tri dana jer se tada moram oglasiti o svojoj sudbini. Ukoliko ne odem u inostrastvo, onda je Željo nova destinacija", isitče za SportSport.ba, Goran Zakarić.

Mladi fudbaler, dovodio se u vezu i sa banjalučkim Borcem.

"Jeste, zvali su iz kluba i rekli da su zainteresovani za moje usluge. Ali teško da će nešto biti od toga, male su šanse", dodaje Zakarić.

Podsjetimo, Zakarić je početkom decembra mjeseca prošle godine raskinuo ugovor sa Dinamom, nakon čega se našao na meti Krupe, Željezničara, Borca ali i bivše ljubavi Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi