Zakarić: Želimo postići rani gol i osvojiti tri boda

Fudbaler Širokog Brijega

Zakarić: Želimo postići rani gol i osvojiti tri boda

Fudbaler Širokog Brijega i povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić istakao je kako je cilj njegovog tima pobjeda na gostovanju protiv Veleža.

"U Banjoj Luci smo odigrali kvalitetnu utakmicu što se posebno odnosi na osam-devet igrača koji ne igraju tako često, a pokazali su da će se do kraja boriti za mjesto u ekipi. I mi prvotimci smo se malo zapitali nakon te utakmice i to nas je podstaklo na još veće zalaganje i na treninzima, ali i na utakmicama", rekao je Zakarić i dodao:

"Očekuje nas jako teška utakmica. Velež je kod kuće dobio i Sarajevo, ali osim toga je odigrao dobro protiv još nekih jakih klubova. Mi idemo tamo s jasnom namjerom da postignemo gol što prije i da se kući vratimo sa tri boda".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.