Zanimljiva anegdota o Spahiću: Bez sukoba ni u Francuskoj

Otkrio bivši saigrač

Zanimljiva anegdota o Spahiću: Bez sukoba ni u Francuskoj

Nekadašnji fudbaler Montpelliera Jamel Saihi ispričao je zanimljivu anegdotu iz vremena kada je u francuskom timu dijelio svlačionicu sa Emirom Spahićem. 

Opće je poznato da su Spahića kroz karijeru pratili brojni ispadi, a da njih nije nedostajalo ni u Montpellieru otkrio je Jamel Saihi gostujući u emisiju pod nazivom Vestiare na kanalu SFR Sport. 

Saihi je kazao kako se Spahić već na svom prvom treningu u francuskom klubu naslonio na glavu pomoćnog trenera, što su ostali igrači gledali u čudu, a uz to je dodao i simpatičan komentar:

"Možda je to neki način upoznavanja u zemljama istočne Evrope." 

Nije tajna da je Spahić bio sklon sukobima i u ostalim klubovima za koje je igrao. Iz Bayer Leverkusena je otjeran nakon što je učestvovao u tuči protiv pripadnika osiguranja na stadionu, dok su u HSV-u šamare 'popili' Josip Drmić i Pierre-Michel Lasogga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije