Ostojić: Ako nam se ukaže prilika iskoristit ćemo je

Igrač Sloge pred meč sa Slobodom

Ostojić: Ako nam se ukaže prilika iskoristit ćemo je

E. Čaušević

Fudbaleri Sloge sutra gostoju na Tušnju gdje će protiv Slobode odigrati revanš utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Danas je održana zajednička press konferencija na kojoj se prisutnim novinarima obratio fudbaler ekipe iz Simin Hana Stanko Ostojić.

"Sutra nas očekuje teška utakmica i sigurno je da će biti dosta borbe i trke. Bit će neizvijesno do samog kraja utakmice. Ako nam se ukaže prilika da zabijemo jedan gol iskoristit ćemo je, a možda postignemo i dva, što da ne", rekao je Ostojić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Ispadate iz kupa.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi