Započela prva faza izgradnje istočne tribine stadiona Luke

Radovi na stadionu NK Bosna Visoko

Započela prva faza izgradnje istočne tribine stadiona Luke

S. Mlaćo

Bosna iz Visokog u prvom kolu nove sezone Prve lige FBiH savladala je Orašje sa minimalnih 1:0, a danas je na stadionu Luke započela prva faza izgradnje istočne tribine, u toku koje će biti odrađenje osnovne pripreme, kao što su poravnavanje terena, uklanjanje drveća i iskopavanje temelja.

U Bosni žele da njihov stadion upotpunosti ispunjava standarde UEFA-e i FIFA-e,  a u planu je da tribina posjeduje se prateće sadržaje od najmodernihih svlačionica, sauna, ambulante...

Završetak izgradnje metalne i betonske konstrukcije za tribinu očekuje se do kraja godine, a nastavak radova će biti odrađivan u skladu sa finansijskim mogućnostima kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bosna je jedan od kandidata za sami vrh tabele, a navijači se nadaju da će već u idućoj sezoni svoje ljubimce gledati u premijerligaškom društvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi