Započela završnica Mininogometnog prvenstva BiH

U Vitezu

Započela završnica Mininogometnog prvenstva BiH

S. Mlaćo

U Vitezu je jutros počela završnica Mininogometnog prvenstva BIH na terenima Sportsko-rekreacijskog centra "Romari".

Na završnici učestvuje 18 ekipa iz cijele BiH, a njih devet će se boriti za prestižnu titulu prvaka mininogometa naše zemlje, dok će drugi devet se boriti za pehar pobjednika Kupa.

Sve protiče u sjajnoj organizaciji i veoma kvalietnom mininogometu, a jedini problem za sada stvara kiša i snijeg koji ne prestaju padati. Ipak, to ne stvara problem miniogometašima koji pokazuju svoje znanje, a što vrijeme bude odmicalo očekuje se sve kvalitetnije i neizvjesnije utakmice.

Završnicu su otvorile ekipe Ecos i Farma Prom, a Ecos je slavio sa sigurnih 3:0, te na najbolji mogući način otvorio prvenstvo.

Do sada su postignuti slijedeći rezultati:

Prvenstvo BiH u mininogometu:

Ecos - Farma Prom 3:0

Sunnyland - Zekerić - Centar Osiguranje 2:0

Kup BiH u mininogometu:

PAN Team - Evalar Zdravlje 2:2

Dag&Red - Veterani NK Mramor 1:1

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi