Zasjali reflektori u Vrapčićima

Nakon dva mjeseca od postavljanja

Zasjali reflektori u Vrapčićima

M. Maksimović

Manje od dva mjeseca nakon što su postavljeni, večeras su zasjali reflektori na pomoćnom terenu stadiona FK Velež u Vrapčićima.

“Ovo nije bio jednostavan zadatak, i zato je zadovoljstvo u ovom trenutku veliko. Reflektori će biti od velike pomoći svim selekcijama u Klubu, a pogotovo Omladinskom pogonu. Do sada su radi školskih obaveza selekcije radile u dvije grupe, a od sada će moći zajedno trenirati, što će sigurno olakšati posao trenerima, i donijeti još bolje rezultate“, stoji na zvaničnoj stranici kluba.

Od dolaska nove Uprave, predano se radi na infrastrukturi, pa stadion polako poprima novi izgled. Vijest o reflektorima posebno je obradovala navijače.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi