Zatraženo mišljenje Komisije za propise
Behudin Trbojević

Zasjedala Disciplinska komisija N/FSBiH

Zatraženo mišljenje Komisije za propise

Danas je održana sjednica Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Najvažnija tačka dnevnog reda današnjeg zasjedanja Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bio je prekid utakmice između Travnika i banjalučkog Borca.

Utakmica je prekinuta nakon što je predsjednik Nogometnog saveza Srednjebosanskog kantona Behudin Trbojević navodno udario glavnog sudiju Rusmira Mrkovića.

"Vezano za gospodina Trbojevića postojali su oprečni stavovi unutar Komsije oko nadležnosti u ovom slučaju. Iz tog razoga zatraženo je mišljenje Komisije za propise, jer je nejasno u čijoj je nadležnosti ovaj slučaj", rekao je za SportSport.ba predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH Goran Kosorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.