Završen prvi Beach soccer turnir

Završen prvi Beach soccer turnir

Ü Visokom je kako smo već pisali od 17. do 22. jula igran 1. Beach soccer u BiH! Ljubitelji ove vrste nogometa, mogli su uživati u sjajnim i atraktivinim potezima i golovima, ali i bravoroznim intervencijama golmana!.

Visočka "Ada" često je bila premala da bi primila veliki broj zaintereosvanih gledalaca!

Nakon 6 dana i 52 utakmice, najviše je pokazala ekipa V.I.P PUB-a, predvođena Muhamedom Mustafićem, rukometašem Bosne Prevent, ali ovaj put se pokazao kao sjajan golman, te bivšim prvotimicima NK Bosna Visoko, Ruvićem i Maslom.

Ekipa V.I.P PUB-a je u finalu savladala ekipu Kuvajta rezultatom 6:3, dok je u utakmici za 3.mjesto ekipa Caffe Orangea bila bolja od Kashmir kluba rezultatom 10:7.

Najbolji igrač turnira je Uzeir Maslo, a najbolji golman Muhamed Mustafić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije