"Zbog duga od 21.000 KM upitna utakmica sa Vitezom"

Azmir Husić, predsjednik Slobode

"Zbog duga od 21.000 KM upitna utakmica sa Vitezom"

Predsjednik UO FK Sloboda, Azmir Husić, na današnjoj press-konferenciji izjavio je kako je utakmica 24. kola sa Vitezom, koja se naredne subote igra na Tušnju, pod znakom pitanja zbog duga iz prethodnog perioda.

Na adresu kluba stigla je pravosnažna presuda kojom se FK Sloboda obavezuje da isplati 21.000 KM Bahrudinu Bajramoviću, nekadašnjem predsjedniku Skupštine FK Sloboda, koji je ujedno obavljao i dužnost komesara za bezbjednost. 

„Pokušali smo sa Bajramovićem dogovoriti reprogram duga na tri rate, ali on na to nije pristao. Izmirili smo do sada 260.000 KM tuđih dugova, a zbog ove presude je upitna utakmica sa Vitezom. Mi ćemo prije utakmice sa Radnikom postaviti kutije kako bi prikupili dobrovoljne priloge i izmirili dug. Kutije će na ulicama Tuzle biti i narednih dana, a nadam se da ćemo do utakmice sa Vitezom prikupiti dovoljno novca“, kaže Azmir Husić. 

Na klupsku adresu Slobode i dalje gotovo svakodnevno pristižu tužbe ili presude zbog kojih je uveliko otežan rad aktuelnom klupskom rukovodstvu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.