Cantona: Ponavljam, United treba dovesti Pastorea

Ponovo se oglasio

Cantona: Ponavljam, United treba dovesti Pastorea

E. Čaušević

Legendarni francuski fudbaler Eric Cantona prije nekoliko dana svojom izjavom je "bocnuo" PSG rekavši da ovaj klub ima samo dvojicu dobrih igrača.

Cantona vjeruje da PSG ne može ove godine igrati ozbiljniju ulogu u Ligi prvaka iako su ljetos doveli nekoliko velikih zvijezda. No, za nekadašnjeg igrača Manchester Uniteda Javier Pastore i Hatem Ben Arfa su najbolji igrači koje PSG ima, ali gotovo da ih nema na terenu.

Legendarni Cantona je priznao da bi volio vidjeti Pastorea u dresu Manchester Uniteda, te da Crveni đavoli trebaju pokušati da ga dovedu u januaru. Iako su mnogi mislili da se Cantona šali, on je to ponovo potvrdio.

"Pastore je nevjerovatan igrač. Ne znam zašto vam je čudno kada sam rekao da želim da dođe u United. On nema mjesta u PSG-u, a najbolji je njihov igrač u veznom redu. United to treba iskorisiti u januaru i dovesti ga na Old Trafford", rekao je Cantona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi