Fudbaler Slobode za SportSport.ba

Zeba: Biće teško, ali ubijeđen sam u opstanak Slobode

Zajko Zeba nakon današnje prijateljske utakmice između Slobode i Željezničara (2:2) bio je prilično zadovoljan. 

Iskusni vezni fudbaler u razgovoru za SportSport.ba istakao je da njegov tim već hvata takmičarsku formu za drugi dio sezone. 

"Prava prijateljska utakmica, ali eto ostalo je 14 dana do početka prvenstva i već se hvata takmičarska forma. Četiri gola, dva promašena penala, nije se niko povrijedio i sve je super prošlo. Nema veze što sam promašio penal, bolje sada, nego protiv Travnika", kazao je Zeba. 

Zeba je u redove Slobode stigao u januarskom prijelaznom roku, a koliko je cijenjen u tuzlanskom timu pokazuje i to da je u drugom poluvremenu na ruci nosio kapitensku traku. 

"To je do trenera, najmanji je to problem. Bitno je da ja dajem maksimum na terenu, najviše te cijene kad igraš dobro. Za sada je odlična saradnja sa trenerom i ekipom i dosta je bolje nego kada sam tek došao. Ne bi trebalo biti većih problema oko opstanka i fudbal ne bih ni igrao da nisam ubijeđen u to, ali biće teško." 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije