Zeba: Kao da sam nekoga ubio

Veznjak Slobode za SportSport.ba

Zeba: Kao da sam nekoga ubio

E. Škorić

Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH danas je izrekla pet utakmica suspenzije veznjaku Slobode Zajku Zebi.

Zeba je dobio direktan crveni karton u prvom meču finala Kupa Sloboda - Radnik (1:1). Danas je zasjedala Disciplinska komisija, koja je donijela odluku da se nekadašnji igrač Željezničara kazni sa pet utakmica neigranja.

"Kao da sam nekoga ubio", prvi je komentar Zebe za SportSport.ba. 

"Ljudi šakama udaraju igrače, sudije, pa ne dobiju pet utakmica. Ne mogu da vjerujem. Mahinalno sam udario igrača Radnika, bez namjere, možda su oni (članovi Disciplinske komisije op.a) vidjeli nešto što ne znam", tvrdi Zeba. 

"Ovo mi je prvi direktni crveni karton u životu i ni u ludilu nisam mislio da će me kazniti s pet utakmica. Šta se sve radilo po našim terenima, puno gore stvari, pa su kazne bile manje, ali hajde, šta je tu je. Klub će se vjerovatno žaliti na ovu odluku", ističe sjajni veznjak, koji će u Bijeljini u srijedu s tribina bodriti svoje saigrače.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Uvjeren sam da ćemo osvojiti Kup. Igrali smo dobro na dvije strane tokom čitave sezone i nekako smo zaslužili da nas Bog pogleda i da sezonu završimo s trofejom. Vjerujem u moje drugove i saigrače, oni mogu to da naprave i bez mene", zaključio je Zeba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi