Zeba: Nadam se da nije gotovo i da će Husić ostati

Kapiten FK Sloboda za Sportsport.ba

Zeba: Nadam se da nije gotovo i da će Husić ostati

Informacija o mogućem odlasku predsjednika Husića je veoma loša vijest za Premijer ligu, Grad Tuzlu, ali i sve navijače Slobode, rekao je kapiten FK Sloboda Zajko Zeba za Sportsport.ba.

Zeba je otkrio da su svi u Slobodi iznenađeni informacijama o odlasku predsjednika Azmira Husića i da im nije svejedno.

"Nadam se da još nije 100 % gotovo i da postoji mogućnost da će on ostati. Nama je obećano da će do polusezone biti ispoštovano sve što je dogvooreno. Mi ćemo u posljednje dvije utakmice jesenjeg dijela prvenstva odigrati za predsjednika i navijače i pokušaćemo ostati na prvom mjestu", rekao je Zeba i dodao:

"Predsjednik Husić je do sada ispoštovao sve što smo dogovorili s njim i zaista je malo takvih ljudi u BiH".

FK Sloboda sljedeću utakmicu BH Telecom Premijer lige igra u Prijedoru protiv Rudara, a Zeba se nada da težak teren za igru neće biti prepreka za njega i saigrače.

"Rudar je u teškoj situaciji, jer se bori za opstanak, ali mi smo u dobroj formi i vidjećemo koliko ćemo uspjeti u ovim teškim vremenskim uslovima da uradimo. Idemo radi predsjednika i navijača odigrati dobru utakmicu i donijeti bodove", rekao je Zeba. 

On smatra da je najpametnije bilo da se, zbog vremenskih uslova, odgode posljednja dva kola Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uslovi za fudbal su veoma teški. Najbitnije je da se niko ne povrijedi u sljedeće dvioje utakmice. Potrudićemo se da odigramo što je bolje moguće po teškom terenu", dodao je Zeba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.