Zeba: Pjesmu navijača ništa ne može zamijeniti

Izjave iz plavog tabora

Zeba: Pjesmu navijača ništa ne može zamijeniti

M. Šljivak

U derbiju Sarajeva i Željezničara dosta uzbuđenja, na kraju pobjeda Plavih 1:0.

Strijelac jedinog gola za goste s Grbavice bio je kapiten Zajko Zeba s penala u petoj minuti.

"Ne znam šta da kažem. Teška utakmica, dobro smo počeli, ali igrač viška kao da nas je poremetio. Pjesmu navijača ne može ništa zamijeniti, barem smo ih ovako usrećili", kazao je Zeba, pa je dodao:

"Igramo dobro, dižemo se. Ova pobjeda će nam dosta značiti".

Sretan je bio i Vedran Kjosevski, koji je skrivio penal, ali je isti odbranio Rahmanoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadali smo se lakšem meču. Mi smo iskoristili svoju šansu, tražili smo tri boda i do njih smo došli. Sigurno je da je liga izjednačenija, mi idemo meč po meč i nadamo se da ćemo na kraju sezone slaviti", dodao je Kjosevski.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi