Zeba: Žao mi je, ostavio sam saigrače na cjedilu

Neće nastupiti u uzvratnoj utakmici

Zeba: Žao mi je, ostavio sam saigrače na cjedilu

Zajko Zeba se teško pomirio sa činjenicom da će propustiti uzvratnu utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine. 

Kapiten Slobode je u sinoćnjem duelu sa Radnikom (1:1) zaradio isključenje nakon što je u finišu utakmice udario jednog od fudbalera Radnika, a kada mu je sudac Šehović dodijelio crveni karton, imao je mnogo prigovora. 

"Crveni karton je bio prestrog. Nisam imao namjeru da zakačim fudbalera Radnika, ali šta da kažem sada, sudije su uvijek u pravu. Nemam običaj da onako reagujem i žao mi je što sam ostavio saigrače na cjedilu. Ne znam šta drugo da kažem u ovom trenutku. Izvinjavam se svojim saigračima i vjernim navijačima", kazao je Zeba za SportSport.ba. 

Uoči utakmice iz Radnika su priželjkivali rezultat 1:1 i sasvim sigurno da više razloga za zadovoljstvo ima bijeljinski tim. Ipak, Zeba ne gubi nadu i vjeru u osvajanje trofeja. 

"Mi nismo baš zadovoljni rezultatom, ali nije ništa gotovo. Ko je god gledao utakmicu, mogao je vidjeti da su fudbaleri Radnika igrali nesportski, valjali su se i na kraju su ostvarili ono po što su i došli. Bez obzira na sve, ja sam optimističan i vjerujem da će moji igrači i bez mene uspjeti slaviti. Pokazalo se ranije da igramo dosta dobro u gostima", istakao je kapiten Slobode.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Uzvratna utakmica između Radnika i Slobode bit će odigrana u srijedu.



Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi