Zec: Bilo nam je teško igrati, dali smo sve od sebe

Napadač Karabukspora za SportSport.ba

Zec: Bilo nam je teško igrati, dali smo sve od sebe

S. Mlaćo

Velika tuga pogodila je ovih dana turskog superligaša Karabukspor, za koji nastupa i bh. napadač  Ermin Zec.

Naime, najboljem strijelcu tog tima sa sedam pogodaka Abdou Razaku Traoeru preminuo je jednogodišnji sin. 

Traore je rođen u Obali Slonovače, ali nastupa za Burkinu Faso. Jučer su nogometaši Karabukspora poraženi od Osmanlispora (1:2), a prije utakmice istrčali su u majicama sa slikom Traoreovog preminulog sina.

"Bilo nam je jako teško igrati jučerašnju utakmicu jer je najmlađi sin od Traorea poginuo, a imao je samo godinu dana. Željeli smo dobiti ovu utakmicu, dali smo 200 posto naših mogućnosti. Imali smo naše šanse, igrali dobro, ali na kraju ipak izgubili", priča Zec za SportSport.ba.

Nakon što je propustio posljednje utakmice zbog povrede, jučer se vratio na teren te upisao 86. minuta.

"Propustio sam dvije utakmice zbog povrede, spreman sam i želim  da odigram ove preostale tri utakmice do pauze na visokom nivou. U dosadašnjem dijelu sezone smo igrali dobro, mora nastaviti tako, a zadovoljan sam sa sobom. Želim biti još bolji, a želimo završiti u vrhu tabele ovu sezonu. To su očekivanja trenera, nadam se da ću uspjeti u tome", kazao je na kraju razgovora brzonogi Bugojanac. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi