Zec: Nema dileme, ostajemo u Premijer ligi
ARHIVA: Zec u dresu Čelika

Napadač Travnika optimističan

Zec: Nema dileme, ostajemo u Premijer ligi

A. Beganović

Trinaesto plasirana ekipa Premijer lige Bosne i Hercegovine, NK Travnik, nalazi se na pripremama u Makarskoj.

Izabranici Darka Vojvodića u Makarskoj se pripremaju za nastavak sezone u kojem ih očekuje borba za očuvanje premijerligaškog statusa.

Odigrali su Veziri i dvije prijateljske utakmice. Rezultatom 3:0 su savladali Zmaj iz Makarske, dok su Slogu iz Ljubuškog savladali rezultatom 4:1.

U susretu protiv Sloge posebno je bio raspoložen Asim Zec, koji je u januaru stigao u Travnik iz Veleža. Zec je bio neriješiva enigma za odbrambeni red Sloge, a svoju dobru partiju krunisao je asistencijom i pogotkom.

"Dobro sam primljen u Travniku, kaako od starijih igrača, tako i od Uprave. Radimo pakleno, treninzi su vrhunski, a atmosfera je također nac visokom nivou. Upravo zbog svega navedenog trudim se da opravdam povjerenje Uprave i šefa i na svakom treningu dajem svoj maksimum", za SportSport.ba je izjavio Zec.

Vezirima predstoji grčevita borba za ostanak u bh. eliti, a mladi napadač je uvjeren da će Travnik i u idućoj sezoni igrati u društvu najboljih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dileme nema, ostat ćemo u Premijer ligi. Imamo dobru ekipi, šef je veliki pozitivac i optimista i sve to prenosi na nas. Doista u ovako dobroj atmosferi je lijepo raditi. Što se mene lično tiče, najbitnije je da do početka prvenstva ne bude povreda. Osjećam se dobro, zadovoljan sam, a kad je tako onda će biti i dobrih igara i golova", zaključio je Zec.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi