Zec povratnik, Vrančić novajlija u reprezentaciji BiH

Dva nova imena na Baždarevićevom spisku

Zec povratnik, Vrančić novajlija u reprezentaciji BiH

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, bi u narednim danim trebao objaviti spisak fudbalera na koje će računati za kvalifikacioni susret s Izraelom koji se 12. juna igra u Zenici.

Za meč koji je od izuzetne važnosti za naš nacionalni tim, ukoliko želimo ostati u igri za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine, Baždarević će računati na dva nova imena, a jasno je da će jedno od njih biti Ermin Zec.

Napadač turskog Balıkesirspora tako će se nakon dugog odsustva ponovo pojaviti u sastavu naše najbolje selekcije. Drugo novo ime na Baždarevićevom spisku trebao bi biti veznjak Paderborna Mario Vrančić.

Ipak, Vrančić još uvijek nije riješio svu potrbnu papirologiju kako bi nastupao za našu najbolju selekciju, pa je tako njegov status još uvijek nije izdefinisan. Iz N/FSBiH čine sve da on bude na raspolaganju selektoru našeg najboljeg tima. Bez obzira riješio papirologiju ili ne izvjesno je da će Vrančić biti jedini novajlija na spisku selektora Baždarevića za meč s Izraelom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.