Zec: Samo pobjeda dolazi u obzir

Travnik na Piroti dočekuje Rudar

Zec: Samo pobjeda dolazi u obzir

A. Beganović

U okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Piroti će snage odmjeriti Travnik i Rudar Prijedor.

Na otvaranju drugog dijela sezone Rudar je pretrpio poraz na domaćem terenu od Drine, dok je Travnik osvojio bod na teškom gostovanju u Zenici.

Obje ekipe se nalaze u nezavidnoj situaciji i ukoliko žele zadržati kavke-takve izglede za ostanak u društvu najboljih sutra moraju na svoj konto upisati tri boda.

Svjesni su toga i u Travniku i bez obzira na iznenađujući poraz Rudara od Drine s mnogo respketa prema protivniku dočekuju sutrašnji meč.

"Mislim da smo u Zenici pokazali da nismo za otpisati. Ostaje žal za tri boda, imali smo prednost i sve je bilo u našim rukama. Ta tri boda bi nam mnogo značila, ali na kraju krajeva i bod iz Zenice može biti presudan", za SportSport.ba jke izjavio ofanzivni fudbaler Vezira, Asim Zec.

U Travniku uoči sutrašnjeg meča razmišljaju samo o pobjedi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Samo pobjeda dolazi u obzir. Dobro smo se pripremili za susret. Izanalizirali smo protivnika i siguran sam da ćemo svi na terenu dati i posljednji atom snage kako bismo stigli do trijumfa. Bilo bi lijepo kada bismo na samom otvaranju postigli pogodak, ali ne smijemo gubiti glavu i ako to ne uspijemo ostvariti. Utakmica traje 90 minuta, a ja sam uvjeren da ćemo upisati pobjedu", zaključio je Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi