Povratnik u reprezentaciju BiH

Zec: Sretan sam što sam ponovo tu

Napadač Balikesirspora Ermin Zec ponovo se našao na spisku pozvanih igrača za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a danas je stigao na okupljanje.

"Normalno da mi je drago što sam ponovo tu. Vratio sam se poslije dugo vremena. Svima je velika želja da igraju za reprezentaciju, pa tako i meni", rekao je Zec i dodao:

"Čeka nas teška utakmica ali ćemo učiniti sve da pobijedimo i ostanemo u igri za plasman na Evropsko prvenstvo".

Ermin Zec je sa svojim klubom ispao u 2. tursku ligu i namjerava promijeniti klub, ali mu je trenutno najbitnija utakmica ona protiv Izraela.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nismo uspjeli ostati u ligi, ali smo se borili do zadnjeg kola. Promijenit ću klub i trenutno radimo na tome, ali sada razmišljam o utakmici protiv Izraela. Gledao sam utakmicu kada su nas pobijedili, ali sigurno je da ćemo ih u narednih deset dana još bolje upoznati", kazao je povratnik u naš nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.