Zec: Vjerujem da ću opravdati povjerenje selektora

Povratnik u bh. reprezentaciju

Zec: Vjerujem da ću opravdati povjerenje selektora

Ermin Zec, krilni igrač turskog prvoligaša Balıkesirspora, dobio je poziv selektora bh. reprezentacije za predstojeći kvalifikacioni duel sa Izraelom. 

Sedam postignutih pogodaka od dolaska iz Rijeke u zimskom prijelaznom roku bilo je dovoljno Zecu da dostigne nekadašnju formu, ali i da se nakon četiri godine vrati u nacionalni tim. 

"Sretan sam mnogo što sam dobio poziv i vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje. Iskreno, nadao sam se pozivu, jer sam u posljednje vrijeme u dobroj formi", rekao je Zec za SportSport.ba, te se osvrnuo na utakmicu sa Izraelom.

"Neće biti lako protiv Izraela, toga smo svi svjesni. Očekuje nas mnogo teška utakmica i moramo imati na umu da nas je Izrael pobijedio u prvoj utakmici. Pred nama je težak posao do kraja kvalifikacija, ali vjerujem u kvalitet bh. reprezentacije i nema razloga da gubimo nadu za plasman na Evropsko prvenstvo", zaključio je igrač Balıkesirspora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.