Zekanović: Zasluženo smo slavili u Gradišci

Napadač Borca

Zekanović: Zasluženo smo slavili u Gradišci

D. Vejo

Mladi napadač banjalučkog Borca Predrag Zekanović blista ove sezone u crveno-plavom dresu.

Iz utakmice u utakmicu dobija sve više povjerenja od strane šefa struke Velikana iz Platonove Vuleta Trivunovića, a isto u potpunosti koristi i opravdava.

Tako je bilo i juče u Gradišci. Nije postigao gol, ali je zato imao zapaženu ulogu u pobjedi svog tima.

"Loše smo ušli u utakmicu. Kozara je prvo poluvrijeme bila ta, koja je diktirala tempo na meču. Međutim, uspjeli smo se dva puta vratiti nakon što smo gubili i na kraju smo zasluženo slavili. Bila je jedna sporna situacija, gdje smatram da smo oštećeni za penal, ali šta da se radi, idemo dalje", izjavio je za SportSport.ba napadač Borca, Predrag Zekanović.

Banjalučki sastav vremena za odmor nema, jer je već u subotu na pomolu sedmo kolo play-offa, a gdje im u goste dolazi ekipa Podrinja iz Janje.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi