Zelić: Protiv Viteza od prve minute po pogodak

Mladost dočekuje Vitez

Zelić: Protiv Viteza od prve minute po pogodak

A. Beganović

Tri kola prije kraja Premijer lige fudbaleri Mladosti imaju male šanse za ostanak u eliti, a zbog takve situacije nema mjesta kalkulacijama.

"Pobjeda je jedini cilj protiv Viteza. Samo tri boda protiv direktnog rivala u borbi za ostanak daju nam nadu da se možemo spasiti. Od prvog sekunda utakmice mi ćemo svim silama krenuti prema golu Viteza. Samo stalnim pritiskom možemo prisiliti njihovu odbranu na kapitulaciju", rekao je defanzivac Dušan Zelić.

U Velikoj Obarskoj se nadaju da će i rezultati drugih utakmica ići na ruku sastavu Mladosti.

"Travnik i Drina nam bježe tri boda i ako bi mi pobijedili onda bi u slučaju njihovih poraza došli do bodovnog poravnanja. Ipak, kalkulacije i nagađanja treba ostaviti po strani, jer prvo mi moramo da trijumfujemo", dodao je Zelić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.