Husref Musemić, trener FK Sloboda

"Želimo u još mirnije vode"

Husref Musemić će crveno-crne fudbalere u subotu četvrti put u ovoj sezoni predvoditi na Tušnju. Prethodno je upisao pobjede na Travnikom 4:0, Olimpicom 2:1 i Slavijom 4:0.

"Ukoliko budemo imali voljni momenat kao u tim utakmicama pobjeda ne bi trebala izostati. Radnik respektujemo, nije to više ista ekipa kao u jesenjem dijelu sezone. Imaju tri-četiri individualca na koja moramo obratiti pažnju", kaže Musemić i dodaje:

"Mislim na Žižovića, Obradovića i Antića. Nama se vraćaju igrači koji nisu igrali u Mostaru. Ne mogu računati na Samira Efendića zbog kartona i Jasmina Moranjkića zbog povrede, a svi preostali su u konkurenciji za sastav", kaže Musemić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti