"Želio sam igrati u ovako jakoj ligi"

Sanel Jahić Iz Turske za SportSport.ba

"Želio sam igrati u ovako jakoj ligi"

Sanel Jahić, bh. reprezentativac koji je danas potpisao novi ugovor sa turskim Karabuksporom, u razgovoru za SportSport.ba otkrio je prve impresije o novoj sredini.

Jahić je potpisao dvoipolgodišnji ugovor sa Karabuksporom, trenutno šesnaestplasiranom ekipom turske Superlige.

"Danas sam potpisao ugovor. Grad je mali, ali klub je dobro organizovan i finansijski je veoma stabilan. Cilj je opstanak i ako to uspijemo ostvariti, Uprava želi za narednu sezonu napraviti tim koji će se boriti za jedno od prvih šest mjesta", kazao je Jahić za SportSport.ba, zatim dodavši:

"Prezadovoljan sam uslovima i veoma dobro sam primljen. Želim ove sezone odigrati što bolje mogu. U Tursku ligu sam došao jer znam da mogu tu uspjeti. Želja mi je bila da igram u jednoj ovako jakoj ligi".

Podsjetimo da je Jahić ranije igrao za APOEL iz Nikozije, AEK, Aris, Meridu, Las Palmas i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.