Željezničar danas bez Petrovića na Bilinom polju

Nisu sređeni svi papiri za novog trenera

Željezničar danas bez Petrovića na Bilinom polju

Fudbaleri Željezničara danas će u okviru sedmog kola Premijer lige BiH igrati u gostima kod Čelika.

Plavi su tokom sedmice prošli kroz mnoge promjene kada je u pitanju stručni štab, tako da je novi trener tima s Grbavice postao dojučerašnji strateg Radnika Slavko Petrović.

Ipak, ovaj srbijanski stručnjak neće biti u mogućnosti da vodi ekipu na Bilinom polju jer još uvijek nije dobio sve papire koji bi mu to omogućili.

Ekipu s Grbavice danas će voditi Haris Alihodžić koji je, zanimljivo, i u posljednjem okršaju ovih rivala predvodio Željezničar, a tadašnji prvi strateg Plavih Edis Mulalić je zbog kazne bio na tribinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Današnji meč u Zenici počinje od 19.30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi