Željezničar danas putuje u Međugorje

Polufinale Kupa BiH

Željezničar danas putuje u Međugorje

A. Beganović

Sutra sa početkom u 19 sati igraju se oba revanš susreta polufinala kupa Bosne i Hercegovine, a ekspedicija sarajevskog Željezničara već danas krenuće za Hercegovinu.

Izabranici Amara Osima u revanš susret sa Zrinjskim ulaze sa dva gola prednosti (3:1), a kako bi što spremnije dočekali duel u Mostaru Plavi će danas u 13 sati krenuti za Hercegovinu, odnosno za Međugorje.

"Danas u 13 sati krećemo za Međugorje, gdje ćemo boraviti do utakmice. Po dolasku u ovaj hercegovački gradić fudbaleri će odraditi trening", rekao je za SportSport.ba Rusmir Cviko i dodao:

"Mislim da će i sutra ujutro na rasporedu biti jedan lakši trening. Kako sada stvari stoje Alen Mešanović neće biti spreman za utakmicu, dok Jadranko Bogičević nema pravo nastupa u Kupu. Atmosfera u ekipi je sjajna i svi se nadamo da ćemo sutra nakon susreta slaviti."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.