Željezničar deklasirao GOŠK

Juniorska Premijer liga, 7. kolo

Željezničar deklasirao GOŠK

M. Šljivak

Juniori Željezničara pobijedili su GOŠK sa 6:0 u susretu 7. kola Premijer lige BiH.

Plavi su potpuno razbili tim iz Gabele u ovom meču. Pitanje pobjednika riješili su već nakon dvadesetak minuta igre u kojima su postigli četiri gola.

Poveli su s 1:0 već u devetoj minuti. Mrežu gostiju pogodio je Ahmed Hasanović.

Dvije minute kasnije već je bilo 2:0. Ovog puta pogodio je Semir Dacić, da bi u 17. minuti prednost na 3:0 povećao Amar Beširević.

Drugim golom Dacića u 22. minuti zaključena je golijada na otvaranju meča, a rezultatom od 4:0 se otišlo i na poluvrijeme.

Nastavak donosi još dva pogotka u mreži gostiju. Prvo je u 77. minuti Anes Demirović pogodio za 5:0, da bi konačnih 6:0 postavio Bilal Brajlović šest minuta kasnije.

Juniorska Premijer liga, 7. kolo:

Željezničar - GOŠK 6:0

ŽELJEZNIČAR: Kršić, Šehić, Beširević, Velić, Midžić, Hasanović, Šehić, Dacić, Karišik, Osmanović, Dubačkić. Igrali su još Zilić, Nuhanović, Brajlović, Demirović i Mujarić.

GOŠK: Vidić, Karačić, Krešić, Korać, Pehar, Miletić, Puljić, Ilić, Raguž, Soče, Ivanković. Igrali su još: Lukić, Ćosić, Pavlović, Vuletić, Zalihić

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije