Željezničar nije uspio izbjeći poraz od Seljaka

Premijer futsal liga BiH

Željezničar nije uspio izbjeći poraz od Seljaka

Ekipa Željezničara je u dvorani Novo Sarajevo odigrala susret 6. kola Premijer futsal lige protiv MNK Seljak, a gosti su na kraju slavili pobjedu rezultatom 1:4.

Seljak je odlično otvorio susret i poveo već u prvoj minuti kada je pogodio Anto Palavara. Željezničar je pokušavao uzvratiti, ali je izostala realizacija.

Sa druge strane, ekipa Seljaka stiže do vodstva od 0:2 u 16. minuti susreta preko Ive Krište, a ovim rezultatom se otišlo i na pauzu.

Fudbaleri Seljaka do novog gola stižu na početku drugog dijela. Ivo Krišto u 22. minuti postiže svoj drugi gol na utakmici i dovodi svoju ekipu do vodstva od 0:3.

Ekipa Željezničara uspjeva uzvratiti i to preko Murisa Krke u 30. minuti susreta, ali samo tri minute kasnije Seljak opet ima plus tri.

Strijelac gola za, ispostavit će se, konačnih 1:4 je bio Anđel Čolak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi