Željezničar odredio trenere omladinskih selekcija

Omer Joldić predvodi juniore, Mulaosmanović kadete

Željezničar odredio trenere omladinskih selekcija

FK Željezničar je zvanično objavio imena novih trenera omladinskih kategorija ovog kluba. Trener juniora će biti Omer Joldić, dok će kadete u narednom periodu voditi Adin Mulaosmanović.

Omladinske selekcije kluba s Grbavice će u ovoj sezoni predvoditi novi treneri, a kao što je SportSport.ba i ranije pisao radi se o Omeru Joldiću i Adinu Mulaosmanoviću.

Nakon što je Admir Adžem prekomandovan na mjesto trenera prve ekipe, pojavila se potreba za popunjavanjem njegove dotadašnje pozicije trenera juniora FK Željezničar. Poziciju trenera juniora preuzet će Omer Joldić koji je u protekle dvije sezone vodio pionire Željezničara. Joldić je, inače, nekadašnji reprezentativac BiH, a u svojoj igračkoj karijeri je nastupao za Slobodu, Željezničar, ruski Saturn, poljski Belchatow i Olimpik.

Na klupu kadetske selekcije Željezničara će se, pak, vratiti Adin Mulaosmanović koji je u proteklom periodu obnašao funkciju prvog pomoćnika doskorašnjeg šefa stručnog štaba Željezničara, Slavka Petrovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi dodati i da će pionirsku selekciju Željezničara u narednom periodu predvoditi Edim Hadžialagić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi