Željezničar se oprostio od tragično nastradalog Rajtorala
Foto: EPA

Nakon što su čuli tužne vijesti

Željezničar se oprostio od tragično nastradalog Rajtorala

Fudbalski svijet je sinoć potresla priča o Františeku Rajtoralu, 31-godišnjem Čehu koji je pronađen mrtav u svom stanu.

Nekadašnji češki reprezentativac i fudbaler Viktorije iz Plzena izvršio je samoubistvo, čime je šokirao sve prijatelje, porodicu i saigrače koji su poručili da u posljednje vrijeme baš ništa nije ukazivalo da će napraviti ovakav potez. 

Rajtoralava smrt u sumnjivim okolnostima potresla je i FK Željezničar, klub kojem je Rajtoral svojevremeno postigao gol igrajući za Plzen i to na utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka (4:3) 2013. godine.

"Fudbaler turskog Büyükşehir Gaziantepspor, František Rajtoral, pronađen je mrtav u svojoj kući. Prema inostranim informacijama riječ je o samoubistvu. František je nosio dres FC Viktoria Plzeň u dvomeču sa Željezničarom u okviru 2. pretkola Lige prvaka. FK Željezničar izražava iskreno saučešće porodici i prijateljima tragično nastradalog Rajtorala. RIP František Rajtoral", navodi se na zvaničnoj stranici Željezničara na Facebooku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije