Željezničar u Bijeljini bez standardnog štopera

Kerla odrađuje kaznu protiv Radnika

Željezničar u Bijeljini bez standardnog štopera

M. Šljivak

Fudbaleri Željezničara danas neće odigrati meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Širokog na Grbavici, a naredna stanica Plavih biće Bijeljina, gdje će u nedjelju sarajevski tim gostovati neugodnom Radniku.

U ovom meču trener Željezničara Slavko Petrović neće moći računati na defanzivca Semira Kerlu, koji je isključen u derbiju protiv Sarajeva prethodnog vikenda.

Kako je bilo planirano da štoper tima s Grbavice kaznu odradi u meču Kupa protiv Širokog, zbog odgode susreta  to se nije desilo, pa Kerla nema pravo nastupa u Bijeljini.

Njegovo mjesto u početnom sastavu za meč sa Radnikom mogao bi zauzeti Matteo Boccaccini ili mladi Kemal Osmanković.

Boccaccini u posljednje vrijeme ne dobija šansu za igru. Za derbi protiv Sarajeva nije bio ni prijavljen, a šansu je nakon isključenja Kerle u tom meču dobio Osmanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Radnik - Željezničar igra se u nedjelju od 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti