Željezničar u Bijeljini, danas zakazan trening

Plavi gostuju Radniku

Željezničar u Bijeljini, danas zakazan trening

Ekipa Željezničara će danas otputovati u Bijeljinu, gdje će dočekati sutrašnji meč protiv Radnika.

Plavi sa Grbavice će danas odraditi trening u Bijeljini, na kojem će trener Slavko Petrović vjerovatno donijeti i konačnu odluku o tome koji će tim istrčati na teren od prve minute.

Radnik je aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine i sigurno je da fudbalere Željezničara u Bijeljini čeka vrlo težak zadatak, a na Grbavici bi se pred revanš mogli zadovoljiti i remijem sa golovima.

Meč Radnika i Željezničara igra se sutra (srijeda) s početkom u 15 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi