Željezničar uvertira za Zrinjski
Može li Velež u Kupu kao u prvenstvu

''Rođeni'' dočekuju Željezničar

Željezničar uvertira za Zrinjski

M. Maksimović

Fudbaleri Velež sutra u prvoj utakmici osmine finala Kupa dočekuju Željezničar.Iz tabora Veleža su i prije početka sezone izdvojili Kup kao moguči priliku za izlazak na Euro scenu, već na drugoj prepreci '' Rođeni'' su na iskušenju.

Željezničar je kvalitetan protivnik, ali činjenica da ekipu Veleža očekuje gradski derbi, još više otežava posao Abdulahu Ibrakoviću.

''Igramo protiv teškog protivnika u nezgodnom trenutku, a naša želja je ostvariti pobjedu bez primljenog gola. Protiv Zvijezde smo pokazali kako znamo igrati i ako ponovimo subotnje izdanje rezultat neće izostati. Željezničar nije u posljednjih pet utakmica ostvario pobjedu, ali je četiri puta ostao neporažen i znamo šta nas očekuje sutra, protivnik koji zna igrati na rezultat. Naš hendikep predstavlja povreda Marka Kneževića, pa smo prisiljeni improvizovati na toj poziciji, ali ja se nadam da će oni igrači koji dobiju priliku sutra pružiti maksimum'' kaže Abdulah Ibraković

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.