Željezničar zainteresiran za Darka Mišića

Desni bek stiže na Grbavicu?

Željezničar zainteresiran za Darka Mišića

S. Mlaćo

Nekadašnji desni bek zeničkog Čelika Darko Mišić mogao bi obući dres FK Željezničar.

Naime, Mišić je već obavio dva treninga sa Plavima, čiji su se čelnici željeli uvjeriti u fizičku spremu ovog fudbalera, s obzirom da je imao odsustvovanje od osam mjeseci zbog operacija članka. Ovaj 26-godišnji bek u našoj zemlji nastupao je i za Slogu Gornji Vakuf Uskoplje, te NK Travnik, a bio je i ljubimac zeničkih Robijaša koji su cijenili njegove sjajne partije. Nakon Čelika, okušao se u Zadru, te Istri, da bi zatim zaradio povredu koja ga je i spriječila da napravi inostrani angažman, iako je bio veoma blizu istog.

Njegovog zastupnika kontaktirali su sa Grbavice, a pregovori su u toku. Za SportSport.ba je potvrđeno da Mišić trenutno nije u trenažnom procesu sa Željezničarom, ali da će se to desiti ukoliko dvije strane pronađu zajednički jezik.

Željezničar na poziciji desnog beka trenutno ima Sinišu Stevanovića kojem ugovor ističe na kraju godine, te su iz struke ovog tima već počeli potragu za njegovim nasljednikom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također saznajemo da je Slavko Petrović bio za angažovanje Mišića, ali je srbijanski stručnjak u nedjelju dobio otkaz, te se situacija iznenada zakomplikovala.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi