Želji samo bod u Bijeljini, sigurna pobjeda Zrinjskog

Kadetska Premijer liga, 22. kolo

Želji samo bod u Bijeljini, sigurna pobjeda Zrinjskog

S. Mlaćo

U okviru 22. kola Premijer Omladinske lige naše zemlje za kadete nogometaši Krupe savladali su NK Vitez sa minimalnih 1:0.

Strijelac jedinog pogotka bio je Pavle Čeranić u 67. minuti meča.

Kadeti Čelika u Visokom su nadigrali vršnjake Mladosti DK te također slavili sa minimalnih 1:0. Junak pobjede je bio Vanja Zlatković u 42. minuti. Kadeti mostarskog Zrinjskog opravdali su ulogu favorita protiv kadeta jajačkog Metalleghea i u subotu na Mračaju slavili sa 2:0. Mrežu Ivana Nikića tresli su Toni Šunjić u 24. minuti, te Marin Milićević u 47.

Pomalo neočekivano kadeti Željezničara u gostima kod Radnika osvojili su samo jedan bod. Bilo je 0:0.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Kadeti Željezničara i pored remija na prvom su mjestu sa 54 osvojena boda, dok su nade FK Sarajevo pobjedom nad Slobodom prišle na samo bod zaostatka. Zrinjski i Sloboda imaju po 43.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi