Željini juniori bez straha danas protiv Salzburga

Utakmica se igra u Grodigu od 18 sati

Željini juniori bez straha danas protiv Salzburga

E. Škorić

Juniori Željezničara danas igraju utakmicu prvog kola Omladinske Lige prvaka protiv Salzburga u Austriji.

Ovo će biti ujedno prvi nastup jednog bh. kluba u Ligi prvaka, a utakmica se igra danas u 18 sati na stadionu Das Goldberg u austrijskom Grodigu. 

"Kamp je fantastičan, zaista smo iznenađeni kakve uslove za treniranje imaju omladinci Salzburga. Ovo je jedno predivno iskustvo za nas, te će nam to biti motiv više da pružimo sve od sebe na današnjoj utakmici. Salzburg jeste favorit, ali i mi ćemo imati svoje šanse i nadam se da ćemo dostojno predstaviti Želju i našu državu", kazao je talentovani napadač  Željinih juniora Ajdin Mujagić.

U ekipi Plavih svi su spremni, a selekcija juniora pojačana je prvotimcima Adnanom Alihodžićem i Amerom Hirošem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.