Željini kadeti pregazili Vitez

Premijer omladinska liga

Željini kadeti pregazili Vitez

Kadeti Željezničara slavili su danas na domaćem terenu u meču 14. kola Premijer omladinske lige protiv Viteza sa visokih 7:0.

Domaći su odigrali sjajan meč, a briljirao je Edin Mujić čak četiri pogotka. 

Sve je počelo u 19. minuti kada je Mujić pogodio za 1:0. Samo minut kasnije bilo je 2:0, a strijelac je bio Admir Huskić. Kasnije su redom pogađali Huskić, pa Mujić tri puta i jednom rezervista Nedim Aljić za konačnih 7:0.

Za kadete Željezničara ovo je bila osma pobjeda ove sezone, a imaju i jedan remi te pet poraza. 

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Oni sada imaju 25 bodova i nalaze se na 2. poziciji, sa deset bodova manje od Sarajeva koje ima i meč manje. S druge strane, Vitez je pretposljednji sa osam bodova nakon 14 mečeva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi